Huddinge Visar!

Under vecka 44 anordnade Barn och utbildningsförvaltningen för första gången, Huddinge visar. Det fanns ett stort utbud av föreläsningar och workshop inom matematik, IT, språkutveckling och entreprenörskap. Många duktiga pedagoger fick möjlighet att visa upp lyckade projekt och dessutom hade vi förmånen att få ta del av duktiga föreläsare utifrån som till exempel Sten Rydh och Madeleine Löwing.

Hela konceptet kändes som att det blev en lyckad dag. Vi blev proffsigt mottagna av väl synlig personal som tog hand om alla på ett mycket bra sätt. Alla såg nöjda och glada ut. Det var live musik vid lunchen som underhöll oss. Logistiken kring lunchen fungerade väl, trots att vi var så många på plats, liksom som kaffe och kaka. Detta gjorde att programmet inramades på mycket bra sätt!

Vår egen favorit Sten Rydh (som dessutom Susanne och Helena P ”tog hand om” på bästa sätt under hela dagen) föreläste om Fantasifull och engagerande matematik. Tänk att matematik från början var ett kulturellt och filosofiskt ämne, enligt Sten, för er som inte visste det. Vi fick  ta del av många praktiska och roliga spel som bland annat tränar det logiska tänkandet. Ni hittar flera av dessa på hans hemsida.  mattesmedjan.se

Tänk vad det är roligt att få ta del av andras kunskaper och att själv få dela med sig av sina egna erfarenheter! Tillsammans kan vi!

Maria och Susanne

 

 

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*